Снимка Haskovo.netС тежка машина и флексове в ранния следобед днес беше

...
Снимка Haskovo.netС тежка машина и флексове в ранния следобед днес беше
Коментари Харесай

Сринаха стената убиец на казармата

Снимка Haskovo.net

С тежка машина и флексове в ранния следобяд през днешния ден беше разрушена останалата част казармената стена палач в кв. “Орфей “ в Хасково. Точно преди седмица малко по-надолу от разрушения през днешния ден сектор стената рухна под напора напразно и погреба 57-годишен мъж, заяви Haskovo.net .

``
реклама

От Военна прокуратура в Пловдив поеха следствието на случая. А военният министър Красимир Каракачанов разпореди незабавна инспекция на всички парцели с отпаднала нужда на МО, какъвто е и този в Хасково на ул. “Ком “.

Стана ясно, че притежателят на паянтовия зид е установил ще през 2011 година, че той се разрушава.

Преди към два месеца чиновници, отговарящи за инфраструкутрата в защитата, са създали констативен протокол, а военният министър е издал заповед няколко дни преди съдбовния случай да се образува комисия и да се направи оглед на сградния фонд в региона.

Собственикът на разкривената ограда е събирал и предложения за реализатори на разрушителните действия. Само една оферта обаче и била подадена до 12-ти април, а по закон за завършването на законовата процедура са нужни още две оферти.

И до момента в който институциите съблюдаваха буквата на закона и бяха супер изрядни, на 19-ти април към 18.30 часа около рисково надвисналата над улицата ограда, за която доста пъти са предупреждавали и медиите, и жителите, една човешка орис беше заровена под тонове тухли.

Това, което се знае към този момент по днешнот о разрушение на оградата, е че то е по поръчка на притежателя й.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР